ГолосUA
10:39 06/10/2008

Компанії “Cadogan Petroleum Plc.” повернули газові родовища

Харківський апеляційний суд 29 вересня повернув компанії “Cadogan Petroleum Рlc.” ліцензії на 2 газових родовища – Бірковське та Загорянське, які були анульовані Полтавським обласним господарським судом 17 червня 2008 року.

Про це сьогодні повідомив журналістам виконавчий директор компанії Марк Толлі. За його словами, ліцензії, які вдалося повернути, були придбані та оформлені за всіма нормативними та законодавчими потребами України.

“Обидві сторони ще мають час подати апеляцію, але я сподіваюсь, що ми дуже скоро закриємо це питання”, — наголосив виконавчий директор компанії.

 

Для довідки: компанія “Cadogan Petroleum Рlc.” має 11 ліцензій на розробку та розвідку газових та газоконденсатних родовищ в Україні. Останні знаходяться в Карпатському та Дніпро-Донецькому басейнах та займають площу у 1150 квадратних кілометрів. Їхні загальні запаси складають 80,4 мільйонів барелей нафтового еквіваленту. Сьогодні компанія продає газ за ціною 176 доларів за тисячу кубометрів блакитного палива. Найбільші споживачі – українські підприємства.

Читайте также по теме