ГолосUA
05:22 22/10/2010

Компартія у більшості контролює виконання передвиборчих обіцянок влади — Симоненко

 

Перебуваючи у складі парламентської більшості фракція Компартії слідкує за максимальною реалізацією зобов'язань влади перед народом.

 

Про це заявив лідер фракції Компартії України Петро Симоненко у програмі “Відкритий доступ” у Львові.

 

Наша участь нині у більшості — це можливість зробити владу справді тією, яка буде забезпечувати єдність дій… Ми через через дискусію і свою принципову позицію пропонуємо своїм колегам, які є виразником іншої політичної лінії й ідеології, щоб вони виконали ті обіцянки, які брали перед нашим народом”, — сказав П. Симоненко.

 

Відповідаючи на запитання ведучого, з якої причини Компартія критикує дії влади, при цьому перебуваючи у складі парламентської більшості, політик наголосив, що власним обов'язком та завданням своєї політичної сили вважає не тільки контроль за реалізацією передвиборчих обіцянок, а й принцип відкритості у роботі перед виборцями та роз'яснення своїх дії народу. “Наша позиція публічна. Ми її не приховуємо, що коли виникають питання, ми намагаємось під час нашої роботи зняти їх і не виносити, якщо не готове питання. Але якщо вже воно виноситься, то ми намагаємось зробити так, щоб і наші виборці, як і наші колеги знали нашу чітку і зрозумілу позицію”, — заявив лідер Компартії.

 

При цьому П. Симоненко наголосив, що його фракція у парламенті “не тільки критикує дії інших, а й каже, що саме треба робити”. “І в цій частині якраз є й інші інтереси… Верховна Рада не може бути іншою, як тільки за інтересами”, — зауважив політик.

 

Н. Виноградська

Читайте также по теме