Компартія взяла курс на омолодження

Комуністична партія України охоче приймає до своїх лав молодь та направляє їх працювати до своїх осередків у регіони.

Про це заявив лідер українських комуністів Петро Симоненко на зустрічі із студентами кораблебудівельного інституту ім. Макарова у м. Миколаїв, передав кореспондент ГолосUA.

За його словами, протягом минулого року до лав КПУ увійшло 11 людей, з яких 30% — молодь.

“Ми вже навіть маємо свою партійну школу, тобто молодь регіонів приїздить до Києва і протягом 3-х місяців у Києві проходять навчання. Після цього вони їдуть працювати у районні, міські, обласні наші структури. Сьогодні увагу приділяємо залученню молоді до наших лав”, — розповів П. Симоненко.

П.Симоненко наголосив, що сьогодні КПУ не можна назвати партією старшого віку.

“Існує така розповсюджена думка, що наші виборці це переважно люди похилого віку. Безумовно, старше покоління — це честь і совість КПУ, це наші батьки. Але я не знаю, наскільки треба не мати порядності, аби називати своїх батьків поколінням, що вже “віджило своє”, — сказав голова Компартії.

Також лідер українських комуністів зазначив, що і люди середнього віку сьогодні усвідомлюють цінність принципів, які сповідує КПУ. “Люди, які сьогодні мають роди\ни, але не можуть знайти роботу, не можуть нормально вести бізнес, лікуватися, навчати дітей, сьогодні теж переконуються у правильності “лівих” принципів, головний сенс яких в тому, щоб захистити людину, яка працює”, — підсумував він.

Читайте также по теме