ГолосUA
06:25 16/08/2010

Комуністи хочуть омолодити партію

Фракція Комуністичної партії України прагне омолодити свої партійні ряди.

Про це заявив лідер українських комуністів Петро Симоненко, виступаючи на нараді перших секретарів районних і міських організацій КПУ Дніпропетровської області, передала прес-служба КПУ.

"Одним з життєво важливих для будь-якої партії, а тим більше для партії комуністичної, — спадкоємність поколінь, опора на сплав досвіду і молодості", — наголосив він.

П. Симоненко підкреслив, що зараз партія переживає зміну поколінь і завдання полягає в тому, щоб ця зміна відбулася не просто безболісно, а максимально ефективно, з огляду на гостроту моменту і ті завдання, які стоять перед комуністами в умовах загострення соціальних і класових протиріч, як у світі, так і в Україні.

"Наше завдання сьогодні — омолодити партійні ряди, омолодити партійне керівництво, починаючи з первинних організацій і закінчуючи ЦК партії. Не дарма кажуть: комунізм — це молодість світу і його створювати молодим. Нові ідеї, нові погляди, нестандартні рішення молодих плюс досвід роботи, знання і життєва мудрість старших товаришів — це запорука нашого успіху ", — переконаний лідер КПУ.

Політик закликав сміливо включати в списки кандидатів у депутати рад усіх рівнів, а також висувати кандидатів на посади міських голів з числа політично активної молоді, що має ліві, комуністичні погляди.

"Ми повинні забезпечити підготовку кадрів для нашої партії, залучати до роботи вузівську молодь, молодих фахівців з вищою освітою, всіх, хто готовий вчитися і працювати на благо нашого народу. Необхідно розширювати і систему партійної підготовки на базі Вищої партійної школи, створювати її філії на місцях", — підсумував П. Симоненко.

 

Читайте также по теме