ГолосUA
07:46 14/10/2008

Комуністи не бажають об’єднуватись з Вітренко

Депутат від Комуністичної партії України Олександр Голуб заявив, що їхня партія не встигне створити лівий блок з Прогресивною соціалістичною партією України (ПСПУ), лідером якої є Наталя Вітренко, у зв’язку з технічною неможливістю провести з’їзд партії.

Коментуючи слова Олександра Голуба, лідер ПСПУ Наталя Вітренко сказала, що комуністи просто не хочуть цього об’єднання, тому шукають різні пояснення, повідомляє ІнтерМедіаКонсалтинг.

За словами Вітренко, для участі у виборчому процесі «КПУ все одно необхідно провести з’їзд». Також вона підкреслила, що об’єднання партій робиться за один день.

Лідер прогресивних соціалістів заявила, що вона у жодному разі не піде у парламент за списками будь-якої іншої політичної сили, крім ПСПУ.

«Кидати свою партію і проситися у список чи то до комуністів, чи то до регіоналів я не буду. Я ще маю гідність, тому спокійно зможу прожити без парламенту», — резюмувала вона.

Нагадаємо, що вчора Наталя Вітренко запропонувала першому секретареві ЦК Комуністичної партії України Петру Симоненку створити єдиний виборчий блок на дострокові вибори до Верховної Ради України.

Про це вона повідомила в офіційному зверненні до лідера комуністів, текст якого оприлюднений на офіційному сайті ПСПУ. />  

Таким чином для виведення України з кризи вона намагалась запропонувати альтернативу «прозахідній неоліберальній економічній моделі».

 

Читайте также по теме