ГолосUA
16:30 11/12/2010

Комуністи пояснили, чому вигнали Грача з ЦК КПУ

 

face="Times New Roman, serif">
size="4">Виведення Леоніда Грача зі складу Центрального комітету Комуністичної партії України відбулося через його дії, спрямовані на розкол КПУ. 

face="Times New Roman, serif">
size="4">Про це в інтерв'ю ГолосUA розповів народний депутат від КПУ Олександр Голуб.

face="Times New Roman, serif">
size="4">"На думку більшості Пленуму, Кримська республіканська організація Комуністичної партії протиставила себе Центральному комітету партії; фактично вчиняли дії, спрямовані на розкол партії; і, зрештою, внутрішньопартійні дискусії були винесені за внутрішньопартійні рамки, що за даних умов завдає шкоди спільному партійному руху. І рішення, які приймалися раніше щодо Криму, щодо Леоніда Івановича не виконувалися Кримською республіканською організацією”, — розповів політик.

face="Times New Roman, serif">
size="4">За словами О. Голуба, “за” рішення Пленуму проголосувало 75 з 130 присутніх у залі комуністів. Також народний депутат додав, що близько 5 осіб проголосувало “проти” та двоє утримались.

face="Times New Roman, serif">
size="4">Нагадаємо, об'єднаний пленум Центрального комітету і Центральної контрольної комісії Комуністичної партії України ухвалив рішення про виведення зі складу ЦК та звільнення з посади першого секретаря Кримського республіканського комітету КПУ Леоніда Грача. Причина — "серйозні порушення партійної дисципліни, які призвели до дискредитації партії".

Читайте также по теме