Комуністи у парламенті не поступилися жодним принципом партії — Симоненко

 

У складі чи то коаліції, чи то більшості фракція Компартії України ніколи жодним чином не поступалася своїми принципами.

 

Про це лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко заявив у прямому ефірі на обласному телебаченні Чернігівщини, передав кореспондент ГолосUA.

 

“Можна стояти осторонь, спостерігаючи за тим, що відбувається в країні і тільки критикувати, але це призведе тільки до того, що погіршиться ситуація в державі. А можна активно відстоювати інтереси громадян, якраз у складі (більшості — ред.)”, — сказав він.

 

П. Симоненко наголосив, що з точки зору брати участь у активному формуванні порядку денного країни чи ні, комуністи обрали якраз не бездіяльність, а співпрацю.

 

При цьому, комуніст наголосив, що в кожному своєму голосуванні у складі більшості у парламенті фракція Компартії жодного разу не поступилася своїми принципами. “При цьому ми жодним своїм постулатом чи принципом не поступилися — ми відстоюємо їх у боротьбі через дискусії, через внесення конструктивних своїх пропозицій”, — сказав П. Симоненко.

Читайте также по теме