ГолосUA
12:40 16/04/2009

Комуністи вважають можливим утвердження в країні політичної й ідеологічної диктатури

Капітал, який привів нацистів до влади в Німеччині в 30-х роках — має одне й те ж коріння, що й капітал, який сьогодні веде до влади нацистів в Украіні".

Про це сьогодні на прес-конференціі у Черкасах заявив лідер комуністів Петро Симоненко, повідомила прес-служба Компартії.

Петро Симоненко нагадав журналістам, що під час останніх виборів в Тернополі саме такий капітал і фінансово, і через політичні домовленості сприяв приходу до влади об”єднання "Свобода", але при цьому зберіг за собою блокуючий пакет "депутатських акцій".

"Тепер цей же капітал — потужний олігархічний капітал — планує поширити схему, аналогічну тернопільській, на всю територію України. Тобто утвердити в країні політичну і ідеологічну диктатуру фашистського типу, контрольовану міжнародною банківською мафією і транснаціональними фінансово-промисловими корпораціями, а також кількома українськими олігархічними кланами", — заявив лідер КПУ.

Петро Симоненко підкреслив, що комуністи зроблять все, аби не допустити повторення німецької трагедіі 30-х років в Україні.

 

Читайте также по теме