Конфлікт навколо політичного “найманства” у День Соборності стався через політтехнологів Партії регіонів — Фесенко

Конфлікт навколо політичного “найманства” у День соборності виник завдяки промаху політтехнологів Партії регіонів.

 

Таку точку зору висловив директор Інституту ім. Горшеніна Володимир Фесенко у інтерв’ю кореспонденту ГолосUA.

 

Тут немає нічого сенсаційного. Те, що вони не розплатилися, створило цей конфлікт. Ось так працюють політтехнологи Партії регіонів. Думаю, що треба робити висновки їх керівникам”, — сказав він.

 

Проте, за словами фахівця, у останні роки за гроші виводила людей на майдани не лише провладна політична сила, займалися цим і інші великі політсили. “Я би не стверджував зараз, що регіоналів підтримують лише за гроші. Але вони “розбестили” своїх прихильників, бо це найбільш простий шлях проведення політичних акцій”, — додав він.

 

Водночас В. Фесенко підкреслив, що позитивно оцінює рішення влади провести святкування Дня соборності. “І концерти, і заходи до Дня соборності — це правильно, треба підтримувати традиції. Певна спадкоємність має бути. Те, що це розуміють у новій владі — це вже добре. Це вже підтвердження цього, що там далеко не всі такі вже антиукраїнські, антидержавники і так далі. Розуміння важливості збереження державності присутнє. Інша річ — є різні бачення — хтось нову країну намагається будувати, хтось мріє про те, щоб об’єднатися з Росією, погляди у Партії регіонів теж з цього приводу розрізняються”, — вважає він.

 

Нагадаємо, у суботу, 22 січня, ввечері під офіс Партії регіонів прийшло близько 150 людей, які вимагали сплатити їм участь у мітингу. Люди, які прийшли за грошима, стверджували, що їм обіцяли 120-140 гривень за участь в акціях біля «Палацу України» та Майдані Незалежності з 9.00 до 18.00. Відомо, що народний депутат, представник фракції Партії регіонів Михайло Чечетов назвав ці події “провокацією”.

 

 

/>

 

 

Читайте также по теме