ГолосUA
06:12 19/02/2010

Конституційний Суд завершив усне слухання щодо конституційності розміру прожиткового мінімуму

Конституційний Суд завершив усне слухання щодо конституційності розміру прожиткового мінімуму за поданням 50-ти народних депутатів і перейшов в закритий режим засідання.

Про це ГолосUA повідомили у прес-службі Конституційного Суду.

Конституційний Суд України на пленарному засіданні провів у формі усного слухання розгляд справи щодо конституційності Закону України «Про встановлення прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати», 50 народних депутатів України щодо конституційності «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2009 рік», частини другої ст. 54, частини першої ст. 55 Закону України «Про Державний бюджет України на 2009 рік» та додатків № 3, № 7 до нього і 52 народних депутатів України щодо відповідності Конституції України статей 46, 54, частин першої, другої, третьої ст. 55 Закону України «Про Державний бюджет України на 2009 рік».

Суд заслухав доповідь судді-доповідача у справі В’ячеслава Джуня та пояснення учасників конституційного провадження — представників суб’єкта права на конституційне подання (52 народних депутатів), Верховної Ради та Кабінету міністрів. У цій справі Конституційний суд завершив усне слухання і перейшов до закритої частини пленарного засідання для прийняття рішення.

Як повідомляв ГолосUA, Конституційний Суд України вчора розглядав на пленарному засіданні у формі усного слухання розгляд справи щодо конституційності розміру прожиткового мінімуму.

 

 

Читайте также по теме