Координаційна рада малого та середнього бізнесу попросить підприємців більше не виходити на Майдан

 

Після підписання меморандуму із владою підприємці можуть більше не виходити на Майдан.

Про це заявив член координаційної ради малого та середнього бізнесу при КМУ, представник бізнесу з Одеси Віктор Кудлай на прес-конференції, передав кореспондент ГолосUA.

“Потрібно закінчувати всі ці протестні акції, стояння на Майдані, тому що потрібно всім працювати, наповнювати бюджет, годувати сім'ї, створювати послуги, потрібні для суспільства”, — наголосив він.

За його словами, після підписання координаційною радою малого та середнього бізнесу при КМУ меморандуму із владою “Майдан” вже не потрібний, оскільки члени координаційної ради зможуть досягти всіх відповідних змін у законодавстві від чиновників.

Разом із тим, перед прес-конференцією до журналістів звернулись люди, які назвали себе підприємцями з Майдану і заявили, що ні Віктор Кудлай ні інші учасники прес-конференції не мають жодного відношення до акцій протесту підприємців. За їх словами, вони представляють менше 1% протестуючих.

При цьому названі підприємці заявили, що вся їхня діяльність протягом останнього часу була спрямована лише на те, щоб зупинити протест підприємців проти нового Податкового кодексу. Також вони зазначили, що метою цієї прес-конференції є демонстрація вичерпності конфлікту із владою, що учасників прес-конференції із Майдану ніхто не делегував в координаційну раду, мовляв вони увійшли туди без згоди на те підприємців.

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...