Мария Мамаева
12:06 26/11/2010

Координаційна рада: розколу на Майдані немає, нарешті ми дійшли згоди

 

В координаційній раді мітингувальників на Майдані Незалежності в Києві підтвердили, що координаційна рада не розпущена і ніякого розколу серед противників Податкового кодексу немає.

Про це заявив член координаційної ради Михайло Сівкович журналістам в наметовому містечку на Майдані Незалежності в Києві, передав кореспондент ГолосUA.

“Координаційна рада не розпущена. У нас немає розколу. Нарешті ми дійшли згоди. І сьогодні відбудеться засідання координаційної ради, на якому визначаться всі питання”, — розповів М. Сівкович.

Він зазначив, що основною вимогою мітингувальників залишається вето на законопроект Президента України Віктора Януковича, і відставка уряду на чолі з прем'єр-міністром Миколою Азаровим.

Сьогодні, 26 листопада, деякі підприємці, які мітингують на Майдані Незалежності в Києві проти Податкового кодексу, заявили про розкол. За однією з версій, нібито голова Комітету захисту підприємців при опозиційному уряді Оксана Продан вже неофіційно домовилася із владою і зараз “затягує” акції протесту, щоб людям поступово набридло протестувати.

Про розпуск координаційної ради сьогодні ж заявив один із координаторів протестуючих проти Податкового кодексу Олександр Данилюк, який проголосив себе єдиним лідером акції підприємців на Майдані.

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...