ГолосUA
09:27 08/11/2010

Костусєв доручив провести повну інвентаризацію комунального майна Одеси

 

На першій сесії новообраної міськради Олексій Костусєв заявив про намір розпорядитися провести повну інвентаризацію всієї матеріально-технічної бази, наявної в розпорядженні одеської громади.

 

Про це він заявив в інтерв'ю виданню “Дело”.

/> Ефективність роботи міської влади та реалізованих нею програм будуть оцінюватися за чіткими критеріями покращення життя городян. Також новий мер заявив, що всім міським службам доведеться давати одеситам регулярний звіт про те, що вони зробили для поліпшення їхнього життя. “Тільки так ми зможемо відновити життєво необхідне суспільству довіру людей до міської влади”, — заявив Костусєв.

“Вже найближчим часом перед новим муніципалітетом постане завдання повернення божевільних боргів колишньої команди, виплати зарплат бюджетникам. В останні дні перебування при владі колишній мер і його команда зробили все, щоб залишити нам випалену землю”, — зазначив Олексій Костусєв.

У той же час екс-мер Одеси Едуард Гурвіц заявив, що такого виборчого свавілля, яке було на місцевих виборах в Одесі, наша країна ще не знала. “Вся виборча кампанія в Одесі проходила як низка грубих порушень закону та фальсифікацій”, — заявив він.

За даними Одеських ЗМІ, у суботу о 11:30 міліція увірвалася в кабінет ще чинного на той момент мера Одеси Едуарда Гурвіца. За співробітниками міліції, на яких були одягнені бронежилети, до кабінету увійшли представники засобів масової інформації. У ході захоплення міліція застосувала фізичну силу відносно прес секретаря мера Олени Лебеденко.

 

Нагадаємо, що 6 листопада О. Костусєв приніс присягу Одеського міського голови на сесії міськради.


 

Читайте также по теме