ГолосUA
11:50 02/10/2010

Котельні Івано-Франківська готові до опалювального сезону

ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» готове подати тепло в дитсадки, школи і лікарні міста.

Про це кореспонденту ГолосUA повідомили на підприємстві.

Згідно з інформацією, згодом, відповідно до температурного режиму, коли впродовж трьох діб температура не перевищуватиме 8 градусів, гарячими батареї стануть і в мешканців обласного центру.

Як повідомили на підприємстві, наразі тепловики чекають на відповідне розпорядження міського голови про початок опалювального сезону в Івано-Франківську.

Місцеве теплокомуненерго ще має борг 19 мільйонів гривень за минулий сезон, проте, за словами керівництва, ліміти газу є.

«Штрафні санкції, яких у нас 9 мільйонів, – зазначив директор ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» Ігор Прокопів, — зараз братися до уваги не будуть. Основне завдання – на 100% розрахуватися за сезон 2009-2010 років».

Подаватимуть тепло споживачам за старими тарифами, які раніше були встановлені органами виконавчої влади і органами місцевого самоврядування. Однозначної відповіді про зростання цін на тепло у тепловиків немає. Наразі не відрегульовано механізм формування тарифів, які зараз затверджує Національна комісія регулювання електроенергетики.

А. Романюк />  

Читайте также по теме