ГолосUA
08:26 07/11/2008

Кожемякін пропонує Наливайченку стати «телезіркою»

Українське суспільство вкотре стало свідками того, як проти політичної сили БЮТ розпочалась чергова масована атака, організована Банковою і озвучена в.о. голови СБУ паном Наливайченком. />  

Про це заявив народний депутат від БЮТ Андрій Кожемякін, повідомили Голос.UA у прес-службі партії.
 

У повідомленні говориться, що «в умовах економічної кризи, коли держава потребує об’єднання зусиль та повної консолідації дій усіх гілок влади, президент Ющенко та його оточення вперто продовжує брудну війну проти Юлії Тимошенко та політичної сили, яку вона очолює». А інструментом «для залякування», каже він, «політикани з Банкової використовують СБУ».

Андрій Кожемякін звинувачує голову СБУ Валентина Наливайченка у зведенні наклепів на прем’єр-міністра України Юлію Тимошенко.
«Своєю поведінкою і постійною присутністю на телеекранах з шокуючими і водночас безглуздими обвинуваченнями, пан Наливайченко ганьбить честь та гідність офіцера і повністю нівелює почесний обов’язок служіння Україні», — зауважив депутат.

«Якщо пану Наливайченку кортить стати телезіркою, то йому краще добровільно залишити службу у СБУ і влаштуватися шоуменом на телебаченні. Лякати людей страшилками у нього вийде краще, аніж керувати Службою Безпеки України», — підсумував Андрій Кожемякін.

 

Читайте также по теме