Ольга Черненко
17:33 30/10/2010

Кожен четвертий українець ризикує опинитися за ґратами?

 

Кожен четвертий українець ризикує опинитися за ґратами.

Про це сказав народний депутат від БЮТ Володимир Бондаренко в ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA.

"Наші банки ведуть себе дуже хитро. Вони спочатку понадавали кредитів усім, кому можна, а тепер вижимають з людей останні соки", — зазначи він.

За словами нардепа, якщо почати відбирати квартири в усіх позичальників банків і притягати їх за несплату до відповідальності, то кожен четвертий українець тоді сяде за грати.

"Якщо впровадити кримінальну відповідальність за те, що людина через об'єктивні причини хоче, але не може повернути борг — ніяких в'язниць не вистачить. І хто тоді наступного разу братиме кредити? Ніхто", — додав він.

Нагадаємо, в одній із газет з'явилася інформація, що найближчим часом до парламенту буде внесений законопроект, який серед іншого передбачатиме можливість виселення людей із помешкання, включно із малолітніми дітьми, у випадку, якщо нерухомість була придбана за кредитні кошти. Один з авторів законопроекту, депутат Верховної Ради Юрій Полунєєв зазначив, що відбуватися це зможе тільки за рішення суду та за умови надання нового постійного житла для тих, кого виселяють.

Читайте также по теме