КПУ підтримала імплементацію рішення КСУ заради стабільності в країні — Симоненко

 

size="4">Фракція КПУ підтримала законопроекти, необхідні для приведення тексту Конституції у відповідність до рішення КСУ щодо скасування політреформи 2004 року, заради стабільності в країні.

 

size="4">Про це заявив лідер Комуністичної партії Петро Симоненко в ефірі місцевого телеканалу міста Макіївки, пояснюючи підтримку фракцією закону про Кабмін та регламент Верховної Ради, передав кореспондент ГолосUA.

 

size="4">Ми, як народні депутати, зобов'язані були привести у відповідність з рішенням КС України до тексту Конституції. Чому ми прийняли участь у цьому голосуванні? З однієї простої причини — наша неучасть у голосуванні призвела б до повторення часів помаранчевого хаосу, коли Президент робить одне, Кабмін — інше, а парламент — третє. Ми зробили це заради єдності дій влади”, — пояснив політик.

 

size="4">При цьому лідер КПУ запевнив, що КПУ не змінила свої позиції і залишається прибічником парламентаризму.

 

size="4">Ми продовжимо вважати, що парламентаризм — це найкращий устрій для України, і для цього ми розробили свій проект Конституції, який вже протягом 3 останніх років оприлюднений для суспільства”, — додав він.

 

Читайте также по теме