ГолосUA
14:48 01/02/2011

КПУ стала на шлях оновлення — Александровська

Комуністична партія України стала на шлях оновлення.

Про це повідомила народний депутат від фракції КПУ Алла Александровська.

“Я і мої товариші підтримуємо зусилля керівництва КПУ з очищення партії. Цей процес навіть запізнився, однак ніколи не пізно виправити помилки. Сьогодні КПУ стала на шлях оновлення, на шлях, який посилить її, зробить більш згуртованою у боротьбі за інтереси українського народу”, — переконана вона.

На думку А. Александровської, будь-яка партія і, передусім, комуністична, здатна твердо стояти на ногах лише у тому випадку, якщо серед її членів немає зрадників, котрі “готові заради задоволення особистих амбіцій піти на будь-яку підлість”. За її словами, виключення Леоніда Грача з лав політичної сили, “було важливим кроком на шляху до очищення партії від охочих, прикриваючись псевдо-лівою риторикою, використовувати партію у особистих цілях”.

“Хіба може справжній комуніст ставити завдання знищення партії? Ні, не може, а Л. Грач відкрито заявляє, що буде… ні, не боротися з олігархами, не захищати безправних, а “протидіяти КПУ”, — вважає вона.

При цьому депутат висловила думку, що Л. Грачу слід перейменувати Союз нащадків Богдана Хмельницького, котрий він очолює, в Союз нащадків Івана Мазепи, котрий “ближчий до нього по духу і відповідає розкольницькій суті діяльності Грача”.

Нагадаємо, депутат Леонід Грач заявив напередодні про намір створити в 2011 році партію, яка об'єднає комуністів, незадоволених політикою лідера КПУ Петра Симоненка. За його словами, нова партія буде сповідувати комуністичні засади.

За матеріалами: СКУНС-ИНФО

Читайте также по теме