ГолосUA
07:55 03/09/2010

Краще Кернеса в Харкові порядок ніхто не наведе, — ПР

Геннадій Кернес є реальним кандидатом на посаду мера Харкова. Про це сказав народний депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов.

"Ми не заперечуємо, що є реальні кандидати. До них належить і в.о. харківського мера Геннадій Кернес. На мій погляд, йому альтернативи немає, тому що він зарекомендував себе як справжній господар, менеджер, Харків змінився, наводиться порядок", — сказав політик.

За його словами, стати таким керівником, щоб зробити Харків першою столицею України, так як зробив це Кернес, не зможе жоден з представників інших політичних партій.

"І я думаю, міська конференція висуне саме Геннадія Кернеса на посаду мера, і він успішно переможе в Харкові… Але я ще раз кажу — рішення буде приймати за законом міська конференція в кінці вересня місяця. Загалом, абсолютна більшість кандидатур, які будуть йти від ПР на місцевих виборах — переможуть, бо ПР йде на вибори для того, щоб перемогти ", — наголосив Чечетов.

Додамо, що кандидата від партії можуть висувати лише тоді, коли відповідне рішення буде прийняте на міській партійній конференції.

За матеріалами: ІМК />  

Читайте также по теме