ГолосUA
06:08 10/11/2010

«Краснодонвугілля» видобуло з початку року мільйон тонн пального

 

Керівництво ВАТ «Краснодонвугілля» рапортувало губернатору Луганської області Валерію Голенко про видобуток мільйонної тонни вугілля з початку 2010 року.

 

Про це кореспонденту ГолосUA повідомили в Головному управлінні промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації.

 

В звіті, який підприємство надало в управління, зазначено, що структурний підрозділ ВАТ «Краснодонвугілля» — шахта імені М.П.Баракова, ще 8 жовтня видала на-гора мільйонну тонну коксівного вугілля з початку поточного року. Відзначено, що протягом трьох останніх років видобуток одного мільйона тонн вугілля став традицією колективу цієї шахти. У поточному році мільйонний рубіж гірники переступили на півтора місяці раніше, ніж у минулому.

 

З початку року на шахті імені Н.П. Баракова введений в експлуатацію новий очисний забій. В даний час ведеться підготовка ще однієї лави, пуск в роботу якої планується в цьому році.

 

На розвиток фронту очисних і підготовчих робіт, охорону праці, модернізацію стаціонарного обладнання спрямовано понад 100 млн. грн. в якості інвестицій.

Читайте также по теме