ГолосUA
16:45 09/11/2010

Кримінальна справа Луценка виглядає як політичне переслідування – політолог

 

face="Arial, sans-serif">
size="3">Інкримінування екс-міністру внутрішніх справ Юрію Луценку привласнення майна та зловживання службовим становищем виглядає не дуже серйозно.

 

face="Arial, sans-serif">
size="3">Про це в інтерв’ю ГолосUA заявив політтехнолог, директор компанії «Berta Communications» Тарас Березовець.

 

face="Arial, sans-serif">
size="3">«Мені важко по цій справі говорити про склад злочину. Але очевидно, що ті суми, які інкримінуються міністру, це звичайно, «сльози» порівняно з реальними розтратами, які відбувалися в МВС при інших міністрах. Виглядає не дуже серйозно. Аби були знайдені більш серйозні, можливо.. Про ці речі (злочини – ред..) ніхто не знає: чи існують вони, чи – ні», — зазначив політтехнолог.

 

face="Arial, sans-serif">
size="3">За словами Т.Березовця, у 2007 році відкриття подібних кримінальних справ додало популярності екс-міністру МВС. «А зараз кримінальна справа виглядає більше як політичне переслідування. Він тоді (у 2007-ому – ред.) організував свій рух «Народна самооборона». І не виключно, що і цього разу ця справа сприятиме зростанню його популярності», — запевнив політолог.

 

face="Arial, sans-serif">
size="3">Нагадаємо, Генпрокуратура порушила проти екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка кримінальну справу. Екс-міністру інкримінують привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

 

face="Arial, sans-serif">
size="3">Я. Солонська

Читайте также по теме