ГолосUA
07:38 06/09/2010

Кримська прокуратура виявила порушення у кількох дитячих оздоровчих таборах

Кримська прокуратура подала позов до суду про скасування рішень про передачу в оренду земель дитячих оздоровчих таборів загальною площею близько 13 гектарів.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Автономної Республіки Крим.

За інформацією відомства, зокрема, пред’явлений позов про скасування рішень про передачу в оренду 8,3 га земель дитячого табору в Сімферопольському районі, внесені протести про скасування рішень про відчуження 4,4 га території табору у Феодосії.

У прокуратурі повідомили, що в ході проведених перевірок правоохоронці встановили факти функціонування дитячих установ без отримання дозвільних документів та актів прийомів. Так, у Євпаторії територія табору не була приведена до ладу: там було нагромадження бетонних плит, що обвалилися. Це призвело до травмування дитини. За даним фактом порушено кримінальну справу. Крім того, у Феодосії для прийому дітей використовувалися приміщення, що не введені в експлуатацію належним чином.

За інформацією наглядового відомства, також виявлені порушення і при організації харчування дітей — відсутність дозвільних документів, порушення технології приготування їжі та недотримання норм харчування.

За матеріалами: Новости Крыма

 

Читайте также по теме