Кримські комуністи знали на що йшли, коли поновлювали Грача на посаді голови КПУ у Криму — Голуб

 

size="3">Кримський республіканський комітет Комуністичної партії України знав на що йде, коли поновив Леоніда Грача на посаді лідера.

 

size="3">Про це заявив народний депутат фракції Компартії України Олександр Голуб у ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA.

 

size="3">Ті люди, які підготували рішення Кримського Рескому, яке відбулося вчора (у середу, 15 грудня — ред.) про відновлення Грача та ряду товаришів у партії та призначення їх на певні посади, вони знали на що вони йшли. І вони не залишили Президіумі ЦК жодного умовно кажучи люфта для прийняття рішення”, — сказав О. Голуб.

 

size="3">Він наголосив, що Президіум був вимушений ухвалити рішення про виключення Леоніда Грача з лав Компартії України. “Воно (рішення — ред.) відповідає чинному Статуту партії”, — додав О. Голуб.

 

size="3">Народний депутат також повідомив, що кілька хвилин тому на засідання фракції Компартії України було ухвалено рішення про виключення Л. Грача з фракції КПУ.

 

size="3">Нагадаємо, Позачерговий пленум Кримського республіканського комітету Комуністичної партії України у вівторок, 15 грудня, обрав главою Рескому Леоніда Грача, якого об'єднаний пленум центрального комітету і центральної контрольної комісії КПУ 11 грудня звільнив з цієї посади.

 

size="3">Раніше, Л. Грач критикував лідера Компартії Петра Симоненка за співпрацю з Партією регіонів і виступав за вихід комуністів з коаліції з ПР у Верховній Раді.

Читайте также по теме