ГолосUA
08:23 06/11/2008

Кримські комуністи звинувачують регіоналів у рейдерському розбої

 Народний депутат України Комуністичної партії України, лідер кримських комуністів Леонід Грач продовжує наполягати на тому, що до земельного рейдерства в районі Бахчисараю причетні особи, які входять до Партії регіонів.

Про це повідомила прес-служба депутата Леоніда Грача.

Однак голова Верховної ради АРК – «регіонал» Анатолій Гриценко зауважив, що члени Партії регіонів не причетні до агрофірми «Крим», яку селяни Бахчисараю звинувачують в рейдерстві.

Леонід Грач назвав цю «бурхливу реакцію» Гриценко «явно замовленою», відзначивши, що заява кримського спікера його не здивувала. «А як інакше можуть поводитися ті, у кого рильце в пушку?», — відзначив депутат.

Крім того Грач додав, що «той обман, який створили з селянами нинішні керівники агрофірми «Крим», має прямий зв’язок з особами, що належать до Партії регіонів. Це загальновідомий факт, на який, до речі, вказують не лише селяни, але і представники районної влади, у тому числі і ті, хто самі перебувають в лавах цієї партії».  

Також депутат-комуніст заявив, що голова парламенту автономії таким чином намагається «перевести стрілки» на тих, хто не має жодного відношення «до розбою» в районі Бахчисараю.

Нагадаємо, в районі Бахчисараю вже декілька років існує конфлікт між жителями сіл Піщане, Віліно і Берегове та агрофірмою «Крим». Селяни заявляють, що агрофірма хоче відібрати у них земельні паї, які вони отримали після розвалу колгоспу, а пізніше віддали в тимчасове користування агрофірмі. За даними голови райдержадміністрації Бахчисараю Ільмі Умерова, агрофірма хоче забрати землю у більш, ніж 1,5 тисячі власників.

 

Читайте также по теме