ГолосUA
08:41 16/10/2009

Кримські прикордонники затримали 11 угрупувань, що торгували людьми

У січні-вересні поточного року за ініціативою співробітників Азово-Чорноморського регіонального управління Державної прикордонної служби України правоохоронними органами порушено 44 кримінальних справи.

Про це повідомила прес-служба управління.

За інформацією прикордонників, за звітний період прикордонники виявили 11 злочинних угрупувань, котрі займалися торгівлею людьми, у зв’язку із цим правоохоронці порушили 8 кримінальних справ. У рамках протидії незаконній міграції було виявлено 3 злочинних угрупування.

В результаті оперативно-пошукової діяльності прикордонники конфіскували контрабандні товари на суму 408 тис. грн, та наклали штраф на суму 173,8 тис. грн.

Як відзначили в прес-службі, в пунктах пропуску через державний кордон, в умовах виконання спеціальних завдань, забезпечено безперебійний перепуск громадян та транспортних засобів. За період курортного сезону (травень-вересень) цього року було пропущено через кордон 763 119 осіб, у 2008 році — 872 527 осіб. Через неправильне оформлення документів батьками, більше 140 кримських дітей не змогли відпочити за кордоном.

За матеріалами: «Новости Крыма»

 

Читайте также по теме