ГолосUA
10:42 21/03/2010

Кримський гуманітарний університет проведе в Ялті аукціон фахівців

Кримський гуманітарний університет (КГУ) проведе в Ялті «Аукціон фахівців» 6-9 квітня.

Про це повідомили в самому університеті.

«В університеті стало вже традицією навесні збирати потенційних роботодавців і його випускників на так званому «Аукціоні фахівців», — відзначили організатори.

За їхньою інформацією, в рамках нинішнього аукціону 6 квітня відбудеться пленарне засідання «Загальне представлення факультетів КГУ. Обговорення програм спільної наукової інноваційної діяльності як форми трудової адаптації випускників університету».

7 квітня своїх випускників потенційним роботодавцям представлять факультети психології та педагогіки і естетичного виховання, 8 квітня — історико-філологічний факультет і 9 квітня — факультет економіки і менеджменту.

«Всім охочим взяти участь в аукціоні будуть запропоновані вичерпні характеристики майбутніх фахівців: фінансових працівників, економістів, менеджерів, педагогів з багатьох дисциплін дошкільної, початкової та середньої освіти, фахівців з практичної психології, дизайну і образотворчого мистецтва, а також фахівців у галузі інформатики та інформаційних технологій », — пообіцяли в університеті.

Організатори відзначили, що керівництво університету вважає таку інноваційну форму співпраці достатньо надійною базою як для посилення конкурентоспроможності підприємств, так і для закріплення випускників ВНЗ на ринку праці.

За матеріалами: Контекст-Крым

 

Читайте также по теме