ГолосUA
07:40 02/06/2010

Курорти Чорного моря хоче забрати іноземна круїзна компанія

Всесвітньо відома круїзна компанія “Princess Cruises” зацікавлена в розширенні своєї присутності на круїзному ринку Чорного моря.

Про під час свого візиту в Одеський порт заявив представник компанії, директор з організації берегового обслуговування туристів Роб Робертс, повідомили ГолосUA в прес-службі Міністерства транспорту та зв’язку України.

У переговорах з менеджером всесвітньо відомої круїзної компанії взяли участь начальник Одеського порту Микола Павлюк, його перший заступник Юрій Васьков, начальник морського вокзалу Микола Маковецкий.

Розповідаючи про довгострокову програму розвитку круїзного туризму, яку адміністрація Одеського порту реалізує з 1994 року, Микола Павлюк зробив акцент на відновленні членства підприємства в асоціації круїзних портів «Медкруїз», організації конференції «Black Sea Cruise», участі порту в міжнародних виставках і конференціях в Майамі, поетапній модернізації пасажирського терміналу на Новому молу, а також про власний турпродукт – екскурсію «Одеський порт: вчора, сьогодні, завтра», яку щорічно відвідують тисячі туристів.

Нагадаємо, що Одеський порт має у своєму розпорядженні один з найбільших в Європі морських пасажирських терміналів пропускною спроможністю до 4 мільйонів туристів на рік. Кожний сезон біля його причалів швартуються 60-70 круїзних лайнерів під іноземними прапорами.

 

Читайте также по теме