ГолосUA
17:58 09/06/2009

Кужель, Чорновіл та Богословська «постраждали» через не створену коаліцію — експерт

Доля виключених з Партії регіонів Олександри Кужель, Тараса Чорновола та Інни Богословської залежала від домовленостей на випадок створення коаліції.

Про це заявив співзасновник і голова правління Центру соціологічних і політологічних досліджень «Соціовимір», директор Міжнародного інституту демократії (Україна) Сергій Таран, передала «ЛІГАБізнесІнформ».

«Доля цих політиків могла скластися абсолютно по-різному. Це дуже серйозно залежить від того, які домовленості були на випадок створення коаліції», — вважає політолог. Водночас, він не пов’язує виключення політиків прямо зі створенням широкої коаліції.

Відповідаючи на питання, чому депутатів виключили саме після провалу ідеї створення широкої коаліції, політолог відзначив, що «коли передбачається можливість створення коаліції, то депутатів не виключають, а навпаки, намагаються в партії створити всі можливості, щоб в коаліцію увійшла якомога більша кількість різних депутатів».

Нагадаємо, сьогодні політрада Партії регіонів ухвалила рішення про виключення Інни Богословської, Олександри Кужель і Тараса Чорновола з партії, фракції і політради Партії регіонів.

 

Читайте также по теме