ГолосUA
13:56 08/02/2010

КВУ розповів про халатність органів Держреєстру виборців

Халатність органів ведення Державного реєстру виборців України призвела до того, що жителі одного з будинків у місті Мукачево на президентських виборах 2010 року голосували по черзі.

Про це повідомив заступник голови правління Комітету виборців України Віталій Тесленко сьогодні на прес-конференції, передав кореспондент ГолосUA.

За його словами, під час першого туру президентських виборів одна половина жителів будинку в Мукачево була внесена до реєстру виборців, а інша – ні. Таким чином, половина мешканців будинку в першому турі проголосувала, а іншу половину ЖКГ подало на внесення у списки до Державного реєстру виборців України.  

«Що роблять працівники Державного реєстру виборців України: вони виключають ту першу половину і вносять цю другу. Приходять люди голосувати, і в другому турі голосує друга частина, а першої вже немає. Це, звичайно, і жарти, і драма чи трагедія для кожної людини особисто, яка хотіла виконати свій громадянський обов’язок. Цей випадок абсурдний, але характеризує ситуацію з реєстром виборців», — зазначив В. Тесленко.

М. Олексевич

 

Читайте также по теме