ГолосUA
06:47 19/10/2010

КВУ заявляє про ймовірність повторних виборів мера Канева

 

Цілком можливо, що в Каневі вибори міського голови доведеться проводити повторно.

 

Про це під час прес-конференції заявив заступник голови Черкаської обласної організації “Комітет виборців України” Сергій Пасічник, передав кореспондент ГолосUA.

 

За словами С. Пасічника, ситуація із виборами міського голови Канева лишається складною та доволі напруженою.

 

“Уже є ряд звернень від політичних партій та громадських організацій по ситуації навколо міського голови Василя Коломійця, тому що там досі незрозуміла ситуація щодо реєстрації його як кандидата. І зараз є ряд звернень до ЦВК та до Президента з боку громадськості та з боку політичних партій. Зокрема, тут доволі серйозний перелік — це і партія “Союз. Чорнобиль. Україна”, яка його висуває, Комуністична партія, партія “Реформи і порядок”, Соціалістична партія, Партія дітей війни… Цілий перелік суб'єктів виборчого процесу, які незадоволені цією ситуацією. Необхідне втручання. Враховуючи значний відсоток ліквідаторів та постраждалих від ЧАЕС у Каневі і те, що кандидат Коломієць висувається від партії “Союз. Чорнобиль. Україна”, його зняття і неучасть у виборах може спричинити до того, що вибори доведеться проводити повторно, — зауважив С. Пасічник.

 

Як відомо, Канівська міська виборча комісія відмовляється реєструвати кандидатом на посаду міського голови чинного мера Василя Коломійця, попри позитивні рішення судів на його користь.

 

В. Середа

Читайте также по теме