Л.Кожара переконаний в безпідставності критики місцевих виборів з боку ЄНП

Замість того, щоб критикувати майбутні місцеві вибори Європейській Народній Партії (ЄНП) краще було б приїхати до України і на власні очі переконатися чи справедливі її звинувачення.

Про це народний депутат України, заступник голови Партії регіонів з питань міжнародної політики Леонід Кожара сказав під час сьогоднішньої прес-конференції, передав кореспондент ГолосUA.

Л.Кожара нагадав, що останнім часом на адресу керівництва України лунає критика з боку ЄНП, зокрема, й щодо підготовки України до місцевих виборів та перебігу виборчої кампанії.

"На жаль, українські політичні баталії сьогодні перенесені в Європу і часто з боку ЄНП лунає думка, яка ретранслює звинувачення, що лунають від опонентів діючої влади в Україні", — зазначив Л.Кожара.

Він запросив представників ЄНП приїхати до України і на місці переконатися, чи справедливі їх звинувачення, чи ні і що виборчий процес в Україні є демократичним. "Ми будемо чекати представників цієї партії і зробимо все для того, щоб у них створилася об'єктивна картинка з тих процесів, які сьогодні відбуваються в нашій державі", — сказав народний депутат.

Нагадаємо, президент Європейської Народної Партії Вільфред Мартенс у відеозверненні до делегатів з'їзду ВО "Батьківщина" висловив занепокоєність ситуацією в Україні напередодні місцевих виборів, зокрема згортанням демократії.

Читайте также по теме