ГолосUA
15:58 25/01/2010

Лавринович пропонує звільнити Луценка з посади голови МВС

У Верховній Раді України зареєстровано проект постанови про звільнення міністра внутрішніх справ Юрія Луценка з його посади.

Відповідний документ був поданий народним депутатом від фракції Партії регіонів Олекандром Лавриновичем, текст його розташований на офіційному сайті парламенту.

“Практична необхідність розгляду питання щодо звільнення з посади міністра внутрішніх справ України Луценка Ю.В. викликана систематичним порушенням ним чинного законодавства України про вибори, неодноразовими спробами втручання у перебіг виборчого процесу під час проведення виборів Президента України в 2010 році, всупереч установленим законодавством заборонам”, — йдеться у документі.

“Прийняття постанови дозволить забезпечити реалізацію конституційних повноважень Верховної Ради України щодо звільнення членів Кабінету Міністрів України, зокрема щодо Міністра внутрішніх справ України, а також – неухильне додержання посадовими та службовими особами Міністерства внутрішніх справ України виборчого законодавства України”, — наголошується у пояснювальній записці до документу.

 

Читайте также по теме