ГолосUA
12:16 21/02/2009

Леоніда Грача вивели з Президії ЦК КПУ за авторитаризм

Першого секретаря Кримського республіканського комітету КПУ Леоніда Грача вивели зі складу членів Президії Центрального комітету Компартії України.

Як передав кореспондент Голос.UA, відповідне рішення було прийнято шляхом голосування під час Пленуму партії.

Постанову зачитав другий секретар ЦК КПУ Ігор Алєксєєв: «…Сьогодні триває авторитарний стиль керівництва республіканської партійної організації, вирячення своєї значущості… В той же час з боку Леоніда Грача принижується роль Центрального комітету партії, а також його позиції з багатьох питань і стратегій КПУ. І сьогодні під час підготовки до виборів до Верховної Ради АР Криму йде пропаганда не республіканської організації КПУ, а створюється блок Грача, який вже показав свою неспроможність під час виборів до ВР АР Крим 2002 року…».

Коли слово надали Леоніду Грачу, він розкритикував Президію КПУ: «Ігор Алєксєєв міг вам сказати, що я його послав, і я не шкодую…Я вибачаюся, що я його послав, але я послав його правильно», — сказав він.

На сьогодні Леонід Грач виведений із членів Президії ЦК партії, але залишається членом ЦК КПУ та першим секретарем Кримського рескому партії.

 

Читайте также по теме