ГолосUA
08:01 05/08/2010

Лідеру «Народної Самооборони» соромно за Каськіва та Кулікова

Лідеру парламентської фракції «Народна Самооборона» Юрію Луценку соромно за те, що він привів у парламент Ярослава Каськіва та Кирила Куликова.

Про це Юрій Луценко заявив в ефірі «5 каналу», коментуючи вступ екс-«самооборонця» К. Кулікова до «Єдиного центру» Віктора Балоги та отримання Владиславом Каськівим посади від глави держави.

«Звичайно мені дуже неприємно, дуже соромно за те, що мої колишні побратими так себе ганебно ведуть в цей час. Очевидно, я винен перед суспільством, що такі люди потрапили в списки. Це факт. Я не хочу поглиблюватися в ці коментарі, бо ми живемо в великій політичній багнюці, яку хочеться скоріше переступити», — зазначив екс-міністр МВС.

При цьому він висловив сподівання, що це останні «перебіжчики» з лав «Народної Самооборони». /> "Я сподіваюся що завдяки старанням нинішньої влади, за їхні гроші самооборона остаточно очистилася. В ній залишилися справжні бійці», — наголосив Ю. Луценко.

Нагадаємо, 4 серпня народний депутат Кирило Куликов, який раніше вийшов з фракції «Наша Україна-Народна Самооборона», вступив до партії Віктора Балоги «Єдиний центр», а «самооборонець» Владислав Каськів після особистої зустрічі з Президентом України отримав посаду голови робочої групи Комітету з економічних реформ та національних проектів.

А. Береза
 

Читайте также по теме