Мария Мамаева
17:03 24/02/2011

Лікарняні не оплачуються, оскільки за посаду голови Фонду соцстрахування йде запекла боротьба — Сенченко

Фонд соціального страхування наразі не виплачує гроші в разі тимчосової непрацездатності, оскільки окремі представники влади не можуть визначитись, хто очолить фонд.

Про це заявив народний депутат України від фракції “БЮТ-Батьківщина” Андрій Сенченко на засіданні опозиційного уряду, передав кореспондент ГолосUA.

“Наразі триває практично публічна розв'язна боротьба різних кланів нашої влади за контроль над Фондом соціального страхування у разі тимчасової непрацездатності. Із Амоном намагається одна банда іншу банду потіснити і поставити свого керівника”, — пояснив А. Сенченко.

При цьому він зауважив, що саме тому з цього фонду протягом кількох місяців не виплачуються передбачені законом лікарняні. І власне це той фонд, який поповнюється за рахунок платежів громадян.

Тож, за його словами, наразі невідомо, чому різні представники нинішньої влади так сперечаються за право виплачувати лікарняні. Крім того, незрозуміло, куди поділися ті кошти, які у вигляді лікарняних мали отримати громадяни, але не отримали, протягом останнього часу.

Читайте также по теме