ГолосUA
07:17 24/03/2010

Ліцей імені Богуна готує фестиваль-конкурс патріотичної пісні до 65-річчя Дня перемоги

25-27 березня 2010 року у Київському військовому ліцеї імені Івана Богуна пройде фестиваль-конкурс військово-патріотичної пісні “Пам’ять серця”, присвячений 65-річчю Великої Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Про це ГолосUA повідомили у прес-службі ліцею.

Організаторами фестивалю виступили Міністерство оборони України, Київській військовий ліцей імені Івана Богуна та Громадська Благодійна організація “Фонд відродження кадетських корпусів в Україні”.

За даними прес-служби, ініціатори свята поставили собі за мету «вшанувати пам’ять загиблих в роки Великої Вітчизняної війни, виказати шану ветеранам, а також підсилити військово-патріотичний дух молодих майбутніх захисників Батьківщини».

До участі в фестивалі-конкурсі запрошені військові ліцеїсти з усіх регіонів України, а також представники кадетських учбових закладів із закордону. Вони надсилали свої демофонограми на розгляд журі ще у лютому, а вже 27 березня з них оберуть володаря Гран-Прі, глядацьких симпатій, лауреатів І-ІІІ премій та дипломантів. Концерт відбудеться у будинку офіцерів Збройних Сил України.

Напередодні гала-концерту, 25 березня о 10:00 відбудеться урочисте відкриття свята та прес-конференція для журналістів з організаторами фестивалю у приміщення ліцею ім. Богуна.

А. Береза

 

Читайте также по теме