ГолосUA
09:17 13/11/2008

Литвин подякував Омельченку

Лідер фракції «Блок Литвина» Володимир Литвин подякував Олександру Омельченку за внесення на розгляд постанови про підтримку його кандидатури на посаду голови Верховної Ради. Про це він повідомив сьогодні журналістам у Верховній Раді.

«Я вдячний Олександру Омельченку за те, що він вніс проект постанови, тепер я впевнений, що в мене точно набереться 21 голос», — сказав Володимир Литвин.

Лідер Блоку свого імені також зазначив, що не проводить жодних переговорів та консультації і поки не збирається цього робити. Володимир Литвин також зазначив, що не голосуватиме за жодного з кандидатів, якщо його метою буде лише “погнати Верховну Раду на вибори”. Якщо ж ця людина продемонструє себе “якісним і добрим керівником”, тоді Володимир Литвин готовий підтримати й іншу кандидатуру, окрім своєї.

Також депутат зазначив, що сьогодні немає Голови, і немає законів, проте так само немає і пакету антикризових законів, а імітувати роботу парламенту, на його думку, це “справжній цинізм”. Проте про розпуск парламенту ще не йдеться, — заспокоїв В.Литвин.

 

Читайте также по теме