ГолосUA
10:21 06/03/2010

Литвин пропонує провести у парламенті «сигнальне голосування» за прем’єра

Спікер Верховної Ради Володимир Литвин запропонував провести закрите сигнальне голосування за прем’єра у Верховній Раді.

Про це він заявив у ефірі «Великої політики» на «Інтері», передав кореспондент ГолосUA.

На думку спікера, найкращим прем’єр-міністром для України наразі є Микола Азаров. «На мою думку, виконати ту складну, чорнову роботу якраз зміг би Азаров», — сказав Литвин.

Він також переконаний, що Микола Азаров має ще одну дуже потрібну зараз якість. «Тим більше, наскільки я його знаю, у нього немає президентських амбіцій. Біда буде для країни тоді, коли прем’єр-міністр одразу продемонструє такі амбіції». – наголосив спікер.

Тоді, вважає Литвин, «чинний Президент одразу почне робити кроки, щоб його «збити». А. відтак, роботи у країні не буде».

Володимир Литвин запропонував провести у Верховній Раді у закритий спосіб сигнальне голосування, визначити перелік кандидатур, яких пропонують різні політичні сили, щоб побачити, хто яку підтримку має.

«Чому закрите? Бо коли буде відкрите, кожна фракція голосуватиме за свого, і ми картини не отримаємо», — переконаний Володимир Литвин.

І. Носальська

 

Читайте также по теме