ГолосUA
10:12 07/02/2010

Литвин сумнівається, що новий президент виконає свої обіцянки

Голова Верховної Ради Володимир Литвин сумнівається, що новий президент виконає свої обіцянки.

Як повідомив кореспондент ГолосUA, про це він сказав після голосування у другому турі президентських виборів.

Спілкуючись з журналістами, спікер не зазначив, за кого проголосував, але наголосив, що незалежно від того, хто переможе на виборах, завдання перед новим президентом будуть надзвичайно складними. />  

 «Проблеми перед нами залишаються, і вони не зміняться, незалежно від того, хто буде президентом, а хто програє. Я усвідомлюю, що потрібно втілювати в життя реформи, про які говорили кандидати під час своєї кампанії. Але я думаю, що це зробити буде абсолютно неможливо через спад економіки в країні і через те, що переможець потрапляє у лещата, адже часу у нього буде максимум до кінця 2010 року, аби спробувати навести лад в політичній ситуації», — сказав В. Литвин, наголосивши, що в 2010 році також заплановані вибори до місцевих рад. «Багато буде залежати від того, чи знайдуть політичне розуміння, і чи прийдуть до згоди щодо відповідальності за людей», — зауважив спікер.

Водночас Голова ВР виступив проти дострокових парламентських виборів. «Я проти недоцільних позачергових виборів парламенту без внесення змін до законодавства, зокрема, без скасування пропорційної системи виборів Ради», — підсумував він.

О. Каретнікова

 

Читайте также по теме