ГолосUA
17:33 26/01/2009

Литвин: українські політики у своїй діяльності повинні орієнтуватися на національні інтереси України

Українським політикам треба припинити хитання і діяти, виходячи з національних інтересів України, «цей здоровий егоїзм має стати конструктивом, який об´єднає наших політиків».

Як повідомили Голос.UA у прес-службі парламенту, на цьому наголосив голова Верховної Ради України Володимир Литвин у понеділок під час зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Французької Республіки в Україні Жаком Фором, відповідаючи на запитання щодо перспектив розвитку ситуації в Україні.

«Я робитиму все, аби ситуація в Україні розвивалася прогнозовано, адже центр політичного життя зосереджується у парламенті, який буде площадкою для політичних дебатів, пов´язаних з президентською кампанією. Для цього і буде використовуватися парламентська трибуна. Тому важливо викид цієї енергії спрямувати у вірне русло», — зазначив керівник українського парламенту.

У ході зустрічі В.Литвин наголосив, що Україна повинна робити ставку на реформування економіки, розвиток енергозберігаючих технологій, інноваційні технології та науку. /> «Такий підхід визначатиме курс України на євроінтеграцію», — зауважив він.

 При цьому голова Верховної Ради України додав, що від того, як буде налаштоване внутрішнє життя України, залежатиме наше місце в Європі.

«Я не є прихильником постійних розмов про європейські устремління України. Треба жити і наполегливо працювати, орієнтуючись на європейські стандарти», — наголосив В.Литвин. 

Читайте также по теме