ГолосUA
07:30 08/07/2010

Литвин відкрив засідання Верховної Ради, депутати розглянуть Податковий кодекс

Голова Верховної Ради Володимир Литвин відкрив ранкове засідання парламенту.

У залі присутні 428 народних депутатів, передав кореспондент ГолосUA.

На своєму засіданні парламентарі розглянуть у другому читанні проекти Податкового кодексу (законопроект №6502), а також законопроект №6278, яким пропонується врегулювати процедуру проведення Всеукраїнського референдуму щодо схвалення нової редакції Конституції.

Проект Податкового кодексу Верховна Рада розгляне першим на ранковому засіданні.

Потім парламент має намір прийняти рішення про проведення урочистого засідання 16 липня, рішення щодо проекту Бюджетного кодексу, а також прийняти календарний план своєї 7-ої сесії.

Окрім цього, на порядку президентський законопроект про збільшення термінів повноважень голови Національного банку з 5 до 7 років і проект змін закону про державні закупівлі в частині забезпечення здійснення заходів щодо підготовки та організації фіналу чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.

Рада також розгляне в другому читанні законопроект про розділення повноважень мера Києва і голови Київської міської державної адміністрації (№4463) та попереднє схвалення законопроекту №4177 «Про внесення змін до Конституції (щодо термінів повноважень Верховної Ради Автономної республіки Крим, місцевих рад і сільських, селищних, міських голів).

На порядку також розгляд парламентом у другому читанні законопроектів №6525 про введення єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соцстрахування і №6564, що передбачає приведення законодавства України в газовій сфері у відповідність до основних положень законодавства Європейського Союзу, що регулюють відносини на газовому ринку. />  

Читайте также по теме