ГолосUA
10:46 20/01/2010

Литвин заявив, що переговорів з Тимошенко не проводив

Голова Верховної Ради Володимир Литвин запевнив, що не проводив переговорів щодо об’єднання електорату з Юлією Тимошенко.

Про це він сказав кореспонденту ГолосUA.

«Я не проводив переговори і стою на тому, що голові Верховної Ради треба утриматися над сутичкою для того, щоб утримати парламент, бо сама заява про підтримку когось призведе до того, що половина сесійної зали буде демонструвати до мене ворожість. Я переконаний, що другий тур багато в чому буде визначатися з позиції Верховної Ради і вона повинна стояти над усіма дебатами, сутичками і суперечками», — сказав В. Литвин.

Спікер наголосив на тому, що зустріч із прем’єр-міністром у нього все-таки була, «зрештою, як і з усіма іншими кандидатами, але про об’єднання не говорилося». />  
Відповідаючи на запитання журналіста стосовно того, з якою метою робляться такі заяви, адже Сергій Тігіпко також відхрестився від переговорів із Юлією Тимошенко, В. Литвин зазначив: «Я думаю, що це посил не суспільству, а суперникам, щоб вводити один одного у стан нерівноваги».

Нагадаємо, як повідомляв ГолосUA, сьогодні у кулуарах парламенту депутат від БЮТ Андрій Кожемякін заявив, що БЮТ провів перший етап переговорів щодо можливості підтримки Сергієм Тігіпком кандидатури прем’єра. Згадані переговори нардеп назвав «успішними».

О. Каретнікова

 

Читайте также по теме