ГолосUA
09:43 26/04/2010

Литвин зірвав погоджувальну раду — Гриценко

Депутат від НУ-НС Анатолій Гриценко звинуватив Голову Верховної Ради Володимира Литвина у зриві засідання погоджувальної ради.

Про це він сказав на брифінгу, передав кореспондент ГолосUA.

“Литвин навмисне спровокував зрив засідання. Замість того, щоб розпочати засідання з того, що Верховна Рада заблокована і не може працювати, з того, що уже дві доби зала пленарних засідань заблокована, він почав провокувати депутатів питанням про ратифікацію. Це може означати лише те, що Литвин у долі і бере участь у цьому захопленні”, — наголосив політик.

Він зауважив, що спікер повинен забезпечувати умови для ефективної роботи Верховної Ради: “А він, без усякого розгляду відповідних комітетів, ігноруючи протести опозиції, ставить питання про ратифікацію Чорноморського флоту”.

З ним погодився і депутат від фракції БЮТ Олег Ляшко. “З п’ятниці трибуна Верховної Ради заблокована саме з ініціативи Литвина, і депутати від ПР сидять там з однієї причини: щоб у вівторок провести Володимира Литвина до зали парламенту і проголосувати питання ратифікації. Це неконституційне питання, і воно взагалі не повинно розглядатися у Верховній Раді. І коли наш шановний спікер вдає з себе миротворця, і каже, що ми давно могли розглянути це питання, то він не більше, ніж Фарисей”, — підкреслив нардеп.

О. Каретнікова

 

Читайте также по теме