ГолосUA
17:11 10/11/2009

Лівий блок пообіцяв добробут для пересічних українців, а не «купки олігархів»

Ліві та лівоцентристи відстоюють державну політику, згідно з якою у добробуті житимуть пересічні громадяни України, а не “купка олігархів”.

Про це сказав кандидат у Президенти України від Блоку лівих та лівоцентристських сил Петро Симоненко у інтерв’ю ЗМІ Хмельницька, передав кореспондент ГолосUA.

“Ми ставимо надмету — не надприбутки для особистості, а надприбутки для держави. Замість 100 олігархів буде щасливий весь народ України”, — заявив лідер КПУ.

Він пояснив, що очолювана ним політична сила має реальний план дій, який передбачає насамперед детінізацію економіки та диктатуру закону, що зумовлює рівноправ’я та одразу підвищує соціальні стандарти життя громадян України.

“Якщо говоримо про те, де брати гроші, то одразу хочу заявити, що держава буде жити відповідно до закону. А тому це і питання тіньової економіки. Адже 40% всієї економіки країни знаходиться наразі в тіні. Це в першу чергу боротьба з тінізацією економіки. І ми будемо економічними методами на підставі закону вести цю боротьбу”, — запевнив П. Симоненко.

Н. Виноградська

 

Читайте также по теме