ГолосUA
14:30 23/04/2009

Лобода заклала свою квартиру, щоб знайти гроші для Євробачення

Українська співачка Світлана Лобода заклала свою квартиру, щоб знайти гроші для участі в міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2009. "Наразі закладена моя квартира", — сказала в четвер, 23 квітня, С.Лобода, відповідаючи на запитання журналістів про те, скільки грошей було витрачено на підготовку до її участі в конкурсі і чи вкладала вона свої особисті кошти.

Співачка наголосила, що на даний момент вона та її команда відчувають серйозні фінансові труднощі.

Вона не уточнила про яку суму йдеться, але розповіла, що оголосила про збір коштів в інтернеті. Усі гроші, отримані від фанатів, С.Лобода тут же відправляє на виготовлення декорацій до Гонконгу.

"Декорації — це дорогий продукт, який ми веземо на Євробачення", — пояснила вона. — Він передбачає велику кількість дорогої техніки. І ми намагаємося зрозуміти, як з тих копійок, що у нас залишилися, зробити хороший якісний продукт ".

Крім того, величезна кількість грошей витрачається на переїзди, проживання, харчування, зазначила співачка.

На запитання, чи бачиться С.Лобода з представницею Росії на конкурсі співачкою Анастасією Приходько, яка проживає в Києві, вона відповіла, що "вони не стикаються особисто".

Як повідомлялося, Світлана Лобода звернулася до українців за фінансовою допомогою в підготовці до міжнародного конкурсу пісні Євробачення. Вона зазначила, що ні держава, ні спонсори в умовах фінансової кризи не беруть участі в підтримці українського артиста на конкурсі. Зазначимо, за інформацією ЗМІ, тільки на промо-тур по Європі необхідно близько $ 1,5 млн. /> Раніше гурт Воплі Відоплясова відмовився від участі в національному відборі на Євробачення. Незадовго до цього рішення фронтмен ВВ Олег Скрипка заявляв про відсутність коштів, необхідних для розкрутки гурту перед настільки масштабним міжнародним пісенним шоу.

"Потрібно зробити тур, спонсорів знайти і все таке. Я не бачу партнерів для цього", — говорив О.Скрипка.

Світлана Лобода виступить під номером 17 у другому півфіналі міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2009 у Москві 14 травня. Фінал конкурсу відбудеться 16 травня. Усього в конкурсі візьмуть участь 42 країни.

 

Читайте также по теме