15:02 01/01/2011

Льодовий палац і спортивне містечко в Луганську будуть споруджені до 1 липня наступного року

Льодовий палац у Луганську планується відкрити вже 1 липня 2011 року. Про це міський голова Луганська Сергій Кравченко повідомив журналістам під час бліц-прес-конференції, передав кореспондент ГолосUA.

Мер послався на обіцянку віце-прем’єра України Бориса Колеснікова, який, за словами С. Кравченка, назвав саме 1 липня як дату відкриття великої спортивної споруди.

Сам мер цією датою дещо приголомшений і навіть назвав її страшною, враховуючи масштаб проекту. «Але поки віце-прем’єр Колесніков робить по Євро-2012, у мене немає сумнівів: якщо він сказав, так воно і буде зроблено», — зазначив міський голова. 

Сергій Кравченко зазначив, що у планах мерії збудувати не просто Льодовий палац, який вже проектується, але поряд з ним розмістити ще й басейн і паркову зону. Все це буде збудовано у самому молодому районі Луганська у вигляді спортивного парку, який буде розташовано поруч з однією з кращих шкіл району. 

Земельна ділянка під будівництво виділена. Обласний бюджет передбачає фінансування проекту у розмірі 10 млн. грн., а обладнання, спортивне знаряддя буде придбано за кошти держбюджету. 

Читайте также по теме