ГолосUA
11:07 28/02/2010

Льовочкін не впливатиме на прийняття рішень Януковичем — Єрмолаєв

Новий керівник Адміністрації президента Сергій Льовочкін не впливатиме на прийняття рішень президентом Віктором Януковичем.

Про це у коментарі кореспонденту ГолосUA заявив президент Центру політичних досліджень «Софія» Андрій Єрмолаєв.

«Янукович на досить високому рівні спілкується з найбільшими фігурами в партії. Це Рінат Ахметов, Андрій Клюєв, Борис Колесніков. І це не дозволяв комусь його монополізувати або якось на нього впливати. Тому в Льовочкіна немає можливості це робити» — наголосив він — «Такого не було ні тоді, коли Янукович був в опозиції, не буде і тепер».

Хоча, як зазначив Єрмолаєв, Льовочкін — змістовний менеджер, який має власну позицію. «Його царина — економічна. Тут Льовочкін фахова людина. Думаю, саме в цьому плані можливі його ініціативи і конкретні пропозиції Януковичу. Але не більше», — сказав він.

Експерт також зазначив, що новий глава Адміністрації президента не буде формувати команду під себе. «Льовочкін — гарний комунікатор, відкрита людина. З ним досить швидко знаходять спільну мову. Він уміє працювати мережево і напрацьовувати зв’язки навіть з тими, хто зараз є його опонентами. Це його особливість. В цьому його цінність… А от дефіцит досвіду публічної політичної роботи — це його слабка сторона», — сказав він.

О. Смалюхівська

 

Читайте также по теме