ГолосUA
15:12 06/03/2010

Лозинський проситься до іншої камери

Колишній депутат-бютівець Віктор Лозинський, якого звинувачують у вбивстві жителя Кіровоградської області Валерія Олійника, незадоволений своєю камерою у СІЗО.

Про це повідомив начальник Управління з питань розслідування особливо важливих справ Генпрокуратури Олександр Дегтярьов.

Згідно з інформацією, переведений до Лук’янівського СІЗО-13 Лозинський невдоволений тим, що утримується в загальній камері, розрахованій на 8-10 осіб.

Разом з тим, Дегтярьов повідомив, що умови в СІЗО «нормальні» і обвинувачуваний надає свідчення у справі. «Хоча Лозинський посилається на 63-у статтю Конституції, що дає право не свідчити проти себе, свідчення він усе-таки дає і робота з ним проводиться», — зазначив правоохоронець.

Він також повідомив, що основні експертизи, призначені слідством у справі Лозинського, проведені і в додаткових дослідженнях немає необхідності.

Нагадаємо, що Віктор Лозинський обвинувачується в убивстві Валерія Олійника 16 червня 2009 року. Причетні до цього також прокурор Голованівського району Євген Горбенко і начальник райвідділу міліції Михайло Ковальський свою провину заперечували.

Лозинський був затриманий 1 березня у Києвіпрацівниками СБУ та Генпрокуратури. Як відомо, через кілька днів після вбивства його не могли знайти в Україні і оголосили в міжнародний розшук. 

За матеріалами: Сегодня

 

Читайте также по теме