ГолосUA
10:17 05/11/2008

Луческу розчарований грою «Шахтаря»

Головний тренер ФК «Шахтар» Мірча Луческу після програшу його команди в Португалії «Спортингу» не став, як це часто буває, звинувачувати суддівство. Про це повідомило «УРА-Інформ».

За його словами «сьогодні була рівна гра. Все вирішувала чиясь помилка, чи то з одного, чи то з іншого боку. Вийшло те ж саме, що і в Донецьку: «Спортінг» використовував нашу помилку. А різниця між 1:0 і 0:1 — це везіння чи помилка», — пояснив тренер.  

Однак Луческу відзначив, що чекав більшого від своєї команди, особливо в атакуючих діях. «Хочу сказати, що «Спортінг» — команда більш досвідчена. Ми, мабуть, повинні вчитися, особливо в Дерлея і Лієдсона, які повністю віддавалися, як в першій, так і в другій грі. Що стосується організації гри, то ми не дали суперникові нічого створити в першому таймі. У другій половині зустрічі ми, природно, стали ризикувати, трохи розкрилися, і у суперника з’явилися моменти», — підкреслив він.

Напередодні «Шахтар» програв 0:1 на виїзді лісабонському «Спортінгу» в 4 турі групового етапу Ліги чемпіонів і втратив всі шанси на вихід в плей-офф.

 

Читайте также по теме