ГолосUA
11:47 19/10/2010

Луганська облрада виділить понад 1 млн. грн. селам, що постраждали влітку від пожеж

 

size="4">Депутати Луганської обласної ради прийняли попереднє рішення виділити більш, ніж 1 млн. грн на допомогу жителям сіл Урало-Кавказ і Енгельсове, постраждалим від пожеж цього літа. 

 

size="4">Про це на прес-конференції повідомив начальник управління економічного та фінансового моніторингу виконавчого апарату Луганської облради Євген Ахромкін, передає кореспондент „Голос
size="4">UA
size="4">

 

size="4">За словами Ахромкіна, це стало можливо завдяки перевиконанню обласного бюджету. За 9 місяців цього року доходи порівняно з планом зросли на 5,2% (24,1 млн. грн.. в грошовому еквіваленті). За рахунок цих надпланових надходжень планується вирішити низку інших проблем. „Це першочергові статті видатків (зарплати, пенсії, стипендії), а також фінансування завершення робіт з капітального ремонту обласних комунальних установ,” — зауважив Євген Ахромкін. Депутати також запланували виділити необхідні гроші на підтримку галузі охорони здоров'я в містах Краснодоні, Рубіжному і в Старобільському районі.

 

size="4">22 жовтня ці рішення депутати ухвалять на сесії облради. „В тому немає сумнівів, тому що депутати облради підтримали саме такий розподіл додаткових коштів облбюджету на засіданнях постійних комісій”, — підкреслив пан Ахромкін.

 

size="4">Він також повідомив журналістів, що за 9 місяців 2010 року загальний обсяг доходів бюджету Луганської області склав 2 млрд. 18 млн. 600 тис. грн. У порівнянні з минулим роком цей показник збільшився на 337,9 млн. грн. (20,1%).

 

О.Соколова

Читайте также по теме